Blog

 

Ritka, mint a fehér holló, hogy az eltávolított matrica vagy öntapadós fólia után ne maradjon több-kevesebb ragasztómaradvány, ami még akár hosszú ideig ott éktelenkedik a felületen és ragad, tapad, piszkolódik.
Ennek eltűntetésére alkalmasak a ragasztómaradványokat eltávolító spray-k, amelyek komoly problémáktól tudnak bennünket mentesíteni,...

Kiment a divatból, meguntad vagy el szeretnéd takarni?
Bármi legyen is a cél, az öntapadó tapétákkal bármilyen felületet egyszerűen és gyorsan új külsővel láthatsz el. Ragaszthatod fémre, fára, falra, műanyagra, üvegre, szóval bármilyen felületre.
Engedd szabadjára a fantáziádat és válassz öntapadós tapétáink széles választékából!

Nincs kedved húzni-vonni egyik helyről a másikra, miközben belegabalyodik az ember lába?
Akkor számodra a zsugorodó öntözőcső a legpraktikusabb megoldás.
Alap állapotában 10 méter hosszúságú, és nemcsak rövid, de könnyű is, víznyomás ráengedése esetén pedig 30,4 méter hosszúságúra képes megnőni.
Helytakarékos tárolásának köszönhetően nagy kedvence...

Elérkezett az idő gyümölcsfáink lemosására! Megóvhatjuk őket az áttelelő gombatelepek és rovarkártevők elszaporodásától az Agrokén, Vegesol vagy Bordóilé lemosó szerek valamelyikének használatával.
Vigyázzunk arra, hogy mindenképp rügypattanás előtt alkalmazzuk őket, mert ezek a nagy koncentrációban alkalmazott szervetlen hatóanyagok megperzselhetik...

Típusaik, funkciójuk, alkalmazásuk és a lehetséges hibák, melyekre érdemes odafigyelni - most ezt a témát járjuk körül.

Szerszámok, tüzelő és segédanyagok - tippek, ötletek
A téli fűtés a tisztább, kényelmesebb tüzelési megoldások (gáz, elektromos fűtés) mellett sok esetben fával történik, és ekkor bizony elkerülhetetlen a faanyag előkészítése, amihez különböző szerszámokat ajánlunk a figyelmetekbe:

Különböző területekre használunk csavarokat és ezekhez csavarbehajtó, csavarhúzó eszközöket alkalmazunk. A különböző csavartípusokhoz eltérő csavarfej kialakítás párosul. Felmerül a kérdés, hogy mennyi csavarbehajtó eszközre is van szükség ilyen nagy csavarfej választékhoz?

Gyakran fordul elő, hogy kevésbé gyakorlott vásárlóink egyszerűen csak leakasztanak egy ecsetet a sok közül, és később bosszankodva mesélik, hogy mennyire nem boldogulnak a festéssel. Most nekik szeretnénk segíteni ecsetválasztó írásunkkal, hiszen nem mindegy, hogy milyen anyagot milyen ecsettel akarunk festeni.

A festőhengerek elterjedésével együtt szélesedett ki Magyarországon is a csináld magad szemlélet. Egyre többen kezdtek bele a különböző festési műveletekbe, nagyon szép végeredményekkel. Ma már olyan sokféle henger kapható, hogy muszáj rendet tenni köztük.

Számtalan helyen van szükség a házkörül bel- és kültéren tömítőkre és ragasztókra. A termékkínálat nagyon széles és nem egyszerű eligazodni, hogy nekünk pontosan mire is van szükségünk.

Polifarbe Platinum matt latex falfesték, Air Cleaner és Santal
Korábban már írtunk róluk külön-külön, de most a gyerekszoba kapcsán összefoglaljuk nektek legfontosabb tulajdonságaikat, amik miatt ez a három típusú falfesték a legjobb választás a gyerekszoba festéséhez.

Eső, hó, szél. Ezek az őszi-téli időjárás meghatározói. Óvjuk tőlük magunkat és igyekszünk óvni a kerti dolgainkat is. De hogyan?

A hőmérséklet lehűlésével a nyári gumiabroncsok nem tudják biztosítani az optimális tapadást és menetteljesítményt, ezért van szükség a téli gumik cseréjére.

Legegyszerűbb dolgunk akkor van, ha beton lábazatunk csupasz és nem simított, minden más esetben egy picit többet kell vele foglalkozni, de nem bonyolult a művelet és most végigvesszük az egyes eseteket.

Ha már mindent átvizsgáltunk a ház körül és semmilyen őszi munkát nem találunk már, akkor jó hírünk van, mert ha nem is a ház körül, de a ház felett még akadhat tennivaló.

A hidegburkolatok kialakítása között a legkörültekintőbben talán a terasz esetében kell eljárnunk. A terasz egy olyan egység, amelyet folyamatosan nagy igénybevétel éri, nemcsak általunk, hanem az időjárási tényezők miatt is. Éri a nyári tűző nap, eső, hó, fagy, és mivel vízszintes felületről van szó, ezért a nedvességtől mindenképpen óvnunk kell,...

Szemmel látható, hogy a fa kerti bútorokon is nyomot hagytak az UV sugarak, felületük kiszikkadt, szálkásodott. Nem kell viszont, hogy így maradjanak, hiszen ha most megfelelő anyaggal kezeljük őket, akkor tavasszal, amikor eszünkbe jut, hogy jó lenne már kint ücsörögni és élvezni a Nap sugarait, akkor már nem kell ezzel a művelettel foglalkozni és...

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a tavaszi zöldbe borulás a legalkalmasabb időszak új pázsitunk elkészítésére, ám ez nem így van.

Ha eddig nem szenteltél figyelmet ezekre a mozzanatokra, akkor előfordulhat, hogy most szükség lesz rá. Nézzük, mit kezdhetünk a karbantartásra, felújításra szoruló ereszcsatornákkal.

Csináld magad! sorozatunk posztjait nem mesterembereknek szánjuk, hiszen ők tökéletesen jól ismerik az egyes munkamozzanatok során használatos anyagokat, eszközöket, alkalmazási módokat.

Szeretnéd élvezni a mész fertőtlenítő hatását az otthonodban, de körülményes a használata?

Az Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték megköti a zárt terek levegőjében található vírusokat, baktériumokat, gombákat és a formaldehidet.

Ezek a Cellkolor Aqua vízzel hígítható zománcfesték legfőbb tulajdonságai, melyek felhordás közben és az általa festett tárgyak, bútorok használata során érvényesülnek. Az oldószeres zománcfestékek a száradást követően napokig vagy egyes termék akár egy hétig is párolognak, sokszor elviselhetetlen szagot árasztva, ami nagyon nem való egy...

Korábbi, a medence karbantartást érintő posztunk után sok kérdést kaptunk, ezért úgy gondoltuk, hogy ezen a fórumon igyekszünk választ adni a számotokra.

Nyár van, meleg van és melegek a falak is, sokat szellőztetünk, és nem tud megtelepedni a penész az érzékeny pontokon. Szóval nincs annyi gondunk a penésszel.

© 2020 Agrocolor Mix Festékbolt 4220 Hajdúböszörmény, Kinizsi Pál utca 12.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el