Medence vízkarbantartási tippek

2019.07.05

Nagyon hívogató tud lenni egy hűvös vízzel teli medence a nyári nagy melegben, de csak akkor, ha szép tiszta az a bizonyos víz, ami benne van.

Mire is van szükségetek a medence vízkarbantartásához? Vegyük sorba!

A medence vizét fertőtleníteni kell, hiszen ha nem tesszük, baktériumok szaporodhatnak el benne, és szemünk és fülünk kerülhet veszélybe.
Ha medencénk vize helyesen van kezelve, akkor egy feltöltés elegendő az egész nyári szezonra.

Klór kapszula: A medence vizébe helyezve folyamatos klóradagolást biztosít, ehhez nagyon praktikus megoldás az úszó klóradagoló, ami egy egyszerű kis úszó műanyag szerkezet, amibe csak belehelyezzük a tablettát és a folyamat önműködő.
A klórkapszulát az adagolóval együtt a medencehasználat során vegyük ki a vízből, biztonsági okból!

Pelyhesítő: A medencében lévő úszó apró lebegő szennyeződéseket köti meg, és ezek leesnek a medence aljára, ahol összeporszívózhatjuk őket. Akkor van szükség a pelyhesítésre, ha a víz opálossá, átláthatatlanná válik.

Medencetakarás: Megvédi a medencevizet a szennyeződéstől, az éjszakai lehűléstől.
Használatával könnyebben tisztán tartható a medence. Eső előtt, ha van érkezésünk, érdemes betakarni a medencét, mert így elejét vehetjük az algásodásnak.

Ránézésre bonyolultnak tűnhet, de ha jól alkalmazzuk a vízkezelő technikákat, könnyed rutinná válik a műveletsor, és egész nyáron bosszankodás nélkül élvezhetjük a házi csobbanásokat.

Agrocolor Mix Festékbolt
Hajdúböszörmény, Kinizsi Pál utca 12.
06 20 373 8712
06 20 374 9858

© 2020 Agrocolor Mix Festékbolt 4220 Hajdúböszörmény, Kinizsi Pál utca 12.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!